Повик за волонтирање во Полска!

Волонтерски Центар Скопје бара 2 волонтери за учество на краткорочен (6 недели) ЕСК проект под наслов: “Hey Christmas Carol 3!” во Бидгошч, Полска. Место: Бидгошч, Полска Датум: 7.11.2021 – 19.12.2021 !! Можни се евентуални промени на проектните датуми што ќе зависат од моментната ситуација со „Ковид-19“.!! Повеќе за проектот: Во проектот "Hey Christmas carol 3!" волонтерите…

0 Comments