По обуката за проектот: „A hug for all“

Четириесетина претставници од 8 земји, меѓу кои и петмина ученици од средното техничко училиште „Гостивар“ од Гостивар како претставници на Волонтерски Центар Скопје учествуваа на обуката за проектот: „Прегратка за сите/A Hug for all“ што се одржа во Атина во периодот од 17 ноември до 1 декември годинава. Главната цел на обуката беше стекнување за…

0 Comments