Повик за волонтери во Унгарија!

Волонтерски Центар Скопје е во потрага по волонтери, 18-30 години, од Македонија за учество на Тимски Волонтерски Проект „Archaeology in Nagyvázsony“ во Унгарија. Место: Нагиважони, Унгарија Датум: 22.8.2022 – 6.9.2022 година или 69.9.2022 – 29.9.2022 година За проектот: Волонтери ќе учествуваат во ископување. Невладината организација има мисија да ги пронајде посмртните останки на Пал Кинизи,…

0 Comments