Повик за волонтер во Турција!

Волонтерски Центар Скопје бара 1 волонтер (18-30 години) за учество на долгорочен ЕСК проект под наслов: “Sport for Social Support 3“ во Турција. Место: Анталија, Турција Период: мај 2022 – јануари 2023 (9 месеци) За проектот: Овој проект ќе биде поделен на зимски и на летни активности Зимските активности ќе бидат спроведени во: • Градинка • Природниот парк…

0 Comments

Повик за волонтери во Турција!

Волонтерски Центар Скопје бара 2 волонтери (18 - 30 години) од Македонија за учество на долгорочниот ЕСК-проект “Sport for Social Support“ во Турција. Место: Анталја, Турција Датум: февруари / март 2022 –декември 2022 !! Можни се евентуални промени на проектните датуми што ќе зависат од моментната ситуација со ,,Ковид-19”, како и ограничувањата што одредени земји ги…

0 Comments

Call for a training course in Turkey !

Волонтерски Центар Скопје бара учесници (18+ возраст) кои сакаат да учествуваат на тренинг курсот “Employed“. Место: Анталија, Турција Датум: 01-09 Јуни 2021 година Можни се измени во однос на датумот на одржување на проектот зависно од актуелната COVID-19 ситуација ! За тренингот: Проектот цели кон поддршка на професионалниот развој на младите работници кои сакаат да…

0 Comments

Call for volunteer for long-term ESC-project “SPORT FOR SOCIAL SUPPORT 3” in Turkey

Волонтерскиот Центар Скопје бара волонтери од Македонија кои би сакаале да учествуваат во ESC-проект во Турција Место: Анталија, Турција Дата: 10.03.2020 – 04.12.2020 За проектот: Lykia Scouting и Nature Sports Club Aassociation (LIDOSK) се изградени во 2010 година како невладини младински организации кои развиваат интеркултурно учење, разбирање, активни граѓани, волонтерство, спорт за активен живот и заштита…

0 Comments