Oнлајн тренинг курс “Crisis Management in Youthwork”

Oнлајн тренинг курс “Crisis Management in Youthwork”

Волонтерски Центар Скопје е во потрага по 4 учесници (18+) од Македонија кои сакаат да учествуваат во онлајн тренинг курс “Crisis Management in Youthwork”

Место: ОНЛАЈН
Датум: 27 Ноември – 4 Декември 2020 година

Ова е онлајн курс за лица активни во младинската работа кои сакаат да ги подобрат своите вештини во кризен менаџмент, да добијат практични информации и нови вештини и знаења што ќе можат да ги применат за време на пандемијата и во други кризни ситуации.

Повеќе инфо

Технички детали: Проектот е финансиран од Еразмус+ и е бесплатен

Аплицирајте онлајн на salto-youth.net