You are currently viewing Платформа за е-учење F.O.R.Z.A.

Платформа за е-учење F.O.R.Z.A.

Истражете ја нашата иновативна платформа за е-учење, исполнета со вредно знаење, фасцинантни совети и искуства. Откријте го светот на можности за учење преку Еразмус+ КА2 „Fewer Opportunities Re-thinking Z to A F.O.R.Z.A.“ проектот.

Модули:

  • Модулот 1 опфаќа професионална употреба на камери и камери на паметни телефони, оптимизација и прилагодување на видео и звук за создавање висококвалитетни медиумски производи, покривање на настани во живо и емитување, структурирање и изработка на професионални интервјуа.
  • Модулот 2 ја објаснува европската правна рамка на Законот за интелектуална сопственост во секторот за дигитални медиуми.
  • Модулот 3 е вовед во деловно планирање, со лекции релевантни за социјалните медиуми, цени, давање понуди и пристап кон клиентите.
  • Модулот 4 е детален курс за практична етика и решавање на етичките дилеми, како и достапност на менторство.
  • Модулот 5 опфаќа раскажување приказни, создавање привлечни содржини на TikTok,  маркетинг совети и трикови за Генерацијата Z и Милениумците.

Изберете го вашиот пристап за учење со избирање од различните формати, како видеа, презентации и статии. Посетете ја нашата веб-страница и дознајте повеќе: https://euforza.com/courses/