Работилница за Готвење и Танцување

Волонтерски Центар Скопје Ве поканува да пробате нешто ново и да ги запознаете нашите ЕВС волонтери од Франција за време на нивната работилница за Готвење и Танцување која ќе се одржи во сабота на 3ти ноември, 2012 година, во ЕВС куќата. Делот за Готевење ќе биде одржано од страна на Рафаел Боне а танцот ќе биде со Сара Бастабл. Во текот на оваа активност Рафаел ќе сподели со вас многу посебен француски чоколаден “фондан” рецепт и ќе ве научи како да го направите. Додека се готви, Сара ќе ве научи еден прекрасен турски танц и потоа сите заедно ќе јадеме она што ние сме го подготвиле за време на работилницата за готвење и да се забавуваме. Поради ограниченото место во ЕВС куќата Ве молиме да го потврдите Вашето присуство со испраќање на e-mail на: raphael.bonn@gmail.com или јавете се / испратете SMS порака на 077848870 (Сара). Работилницата започнува во 15:30.