You are currently viewing ПОВИК ЗА ВОЛОНТЕР/КА ВО ПОЛСКА

ПОВИК ЗА ВОЛОНТЕР/КА ВО ПОЛСКА

Дали сте во потрага по нови креативни предизвици што ќе ги зајакнат вашите вештини? Дали сте за работа и образование во меѓународна  средина?

Ви нудиме да ја почувствувате магијата на Еразмус Плус волонтерството во чудесниот град Познан во Полска. Овој проект од Европскиот Солидарен Корпус дава можност на нашите кандидати да ги развијат вештините во фасилитирање и проект менаџмент, уметничко изразување и јавен настап, јазични вештини и меѓународни односи преку креирање и развивање на активности за млади, за училишта и организации.

Времетраењето е 11 месеци, започнувајќи од 1 Септември 2019 година до 30 Јули 2020 година.

Дали поседувате се што е потребно за овој предизвик?

Пријавете се до 24 Април со испраќење на CV и мотивационо писмо на нашата ел. пошта: vcs_contact@yahoo.com

За повеќе информации:Call for Volunteers CIM Horyzonty 2019-2020