Be Part of Change! Support Children from Daily Centre!

… Оваа реалност не убеди да му помогне на тимот од центарот преку спроведување прекрасен проект: понуда за децата да заминат на одмор далеку од нивниот секојдневен живот, на едно од местата што го гради угледот на Македонија низ светот, Охрид. Ни треба вашата поддршка за да биде возможно ова, така што децата ќе можат да уживаат во нивниот прв одмор! …
Помогнете им на децата од Дневниот центар за деца од улица во Шутка да го доживеат својот прв, вистински одмор! Како? Кликнете на овој линк за да дознаете повеќе. Поддржете ја идејата на Марион, Робин и Пол, волонтери на Волонтерскиот Центар Скопје кои се вклучени во активностите на Дневниот центар за деца од улица во Шутка … Секој денар е ВАЖЕН 🙂