Бебешки јазик

Дали некогаш сте слушнале за бебешки јазик? Волонтерски Центар Скопје во соработка со “Baby Signs Belgium” ја промовира мини-брошурата, која можете да превземете подолу. Доколку некој е заинтригиран од содржината на брошурата и е заинтересиран да дознае повеќе, ве молиме да ги контактирате “Baby Signs Belgium” на следнава е-пошта: lepa@babysignsbelgium.com;