ПОВИК ЗА ВОЛОНТЕР НА ОДОБРЕН ЕВС ПРОЕКТ ВО АНГЛИЈА

ПОВИК ЗА ВОЛОНТЕР НА ОДОБРЕН ЕВС ПРОЕКТ ВО АНГЛИЈА

Почитувани,

Ви објавуваме повик за еден ЕВС волонтер на возраст од 18-30 години на проект во Англија, со наслов “Promoting Community Cohesion” времетраење од 12 месеци кој започнува на 1 Јуни 2018 година (01.06.2018 – 31.05.2018) во канцеларијата на Amber Initiatives, во Плимут, Англија.

Вашето CV и мотивационо писмо испратете ги на емаил адресата кој можете да го најдете подолу во текстот до 10 мај и додадете дека ваша организација испраќач е Волонтерски Центар Скопје (Sending organization: Volunteer Center Skopje)

Детали за проектот:

Amber  Initiatives wants  to invite 1 EVS volunteer (Macedonian national) to work  on the project ‘ Promoting Community Cohesion’ in the Amber office in Plymouth, England for  12 months placement, starting in June 2018.

The  activities planned for the project aims at exploring the themes of migration,  and social  exclusion, and promote community cohesion and equality. The project addresses the needs of young people to tackle socio-economical issues, discrimination, social isolation,  lack of opportunities to gain transversal skills and work experience.

The volunteer will be involved in supporting local migrants, and in development and preparation of information session for local schools. The volunteer will also support Amber staff in preparation intercultural activities, promoting Erasmus+ projects in social media.

The deadline to submit a CV and motivation letter is 10 May 2018.

Email amber.public3@gmail.com

Со Почит,
Тимот на ВЦС