ВОЛОНТЕР НА WIZZAIR МАРАТОН

Волонтерски Центар Скопје втора година по ред го поддржува WIZZAIR  маратонот кој ќе се одржи на 4 мај 2019.

Доколку не сте успеале да се пријавите како волонтер на скопскиот маратон, а сакате да го направите тоа, веднаш кликнете на линкот подолу и пополнете ја апликацијата. Нѐ чека многу забава и дружба! Пријавете се и да навиваме заедно!

 

http://skopskimaraton.com.mk/volonteri?fbclid=IwAR20dzbuQR9grP6yoTOw9KdM9m-STg4u6DO6PDtXUMhV4DjT_mqNE0q4qlw