Здраво, јас сум Атахан и доаѓам од Истанбул, Турција. Студирам сценски и костумографски дизајн на Mimar Sinan Fine Arts University. Јас сакав да го имам ова искуство пред да дипломирам. Ако започнам со професионалниот живот, тогаш нема да ја имам оваа можност. Го одбрав “Воисес” магазинот затоа што мислам дека можам да придонесам за магазинот со моето образование и вештини. Јас обожавам цртање, скицирање, фотографирањем и гледање филмови. Исто така сакав да запознаам нови луѓе од различни култури и да го споделиме секое искуство заедно.