Повик за обука во Полска!

Волонтерски Центар Скопје бара 6 учесници (+18 години од Македонија), кои што ќе сакаат да учествуваат во обука "Youth Trainers Academy" во Полска. Место: Закопане, Полска Датум: 09 - 15.10.2022 За проектот: Youth Trainers Academy/Младинската Академија за Обуки е обука посветена на младински работници и млади обучувачи за да се здобијат со нови вештини и знаења…

0 Comments