Повик за Тренинг-Курс во Албанија и во Македонија!

Волонтерски Центар Скопје бара 8 младински работници и млади лидери (18 - 34 години) од Македонија, кои што ќе сакаат да учествуваат во Тренинг-Курс ”Get Empowered with Entrepreneurial minds, Knowledge and Strategies” во Корча, Албанија и Струга, Македонија. Место: Корча, Албанија и Струга, Македонија Датум: 28.06 – 02.07.21 во Корча и 12.07 - 16.07.21 во…

0 Comments