Повик за Семинар во Босна и Херцеговина

Волонтерски Центар Скопје бара 3 учесници (18+ години) од Македонија за учество на Семинарот “Sexual and Gender based violence among youth” во Босна и Херцеговина. Место: Сарево, Босна и Херцеговина Датум: 13.05–22.05.2022 За проектот: Семинарот „Sexual and Gender based violence among youth“ во рамките на проектот Еразмус+ “It has to be love” има за цел да ги едуцира…

0 Comments