Call for volunteers in Turkey

Животната средина е важна-Анкара Волонтерски Центар Скопје има потреба од 4 учесници од Македонија кои сакаат да учествуваат на ЕСК проектот "Environment matters“ во Турција. Место: Анкара, Турција Датум: Септември-Октомври 2020 година (59 дена) Можни се евентуални промени околу датумот на проетот зависно од моменталната состојба со COVID-19 Накратко за проектот: Овој проект има за…

0 Comments

Shake it, shake it or just move

Волонтерски Центар Скопје има чест да ви претстави уште еден проект од КА2 програмата, каде тимот на ВЦС е еден од водечките во развојот и во реализацијата. Тимот се состои од пет млади луѓе кои со помош на организацијата ќе бидат оние кои ќе ги иницираат активности и настаните. Ова не е вообичаен проект за…

0 Comments