Повик за волонтери во Португалија !

Волонтерски Центар Скопје е во потрага по волонтери, 18-30 години, од Македонија за учество на Тимски Волонтерски Проект „Шумата е нашиот Дом“ во Португалија. Место: Арокелас, Рио Мајор, Португалија Датум: 26.7.2022 – 26.8.2022 година За проектот: Волонтерите ќе учествуваат во неколку работни активности на креирање, одговорност, како и дружење и интеракција со локалното население од Арокелас. Тоа…

0 Comments