Call for Training Course in Albania!

Волонтерски Центар Скопје бара 1 учесник (18-35 години) од Македонија, кој што ќе сака да учествува во тренинг курсот „Volunteering connecting communities“ во Дуреш, Албанија. Место: Драч, Албанија Датум: 02.10-11.10.2020 !! Можни се и измени на датумите од проектот зависно од постоечката ситуација со COVID-19 Тренинг курсот има за цел да го поддржи професионалниот развој…

0 Comments