Повик за обука во Германија!

Волонтерски Центар Скопје бара учесници (+18 години од Македонија), кои што ќе сакаат да учествуваат во обука “Self-Care in Youth Work” во Германија. Место: Остерхолц Шармбек, Германија Датум: 02.03 - 10.03.2023 За проектот: "Self-care in youth work" е проект за грижа за себе, проблеми со менталното здравје, управување со стресот и нивна поврзаност со младите, младинската работа…

0 Comments