Повик за обука во Шкотска!

Волонтерски Центар Скопје бара 2 учесници (+18 години од Македонија), кои што ќе сакаат да учествуваат во обука  "Rainbow Youth" во Шкотска. Место: Питлохри, Шкотска Датум: 05.12 - 13.12.2022 За проектот: Обуката за проектот: „Rainbow Youth” се фокусирана на работа со теми за сексуална ориентација, родова еднаквост и изразување, како и полови карактеристики во младинската…

0 Comments