Работилница за проектот „PeerAct“

Пријавете се на работилницата уште денеска и дружете се додека учите нешто ново! За кого? За сите што се заинтересирани Возраст: 14-25 години Каде: ОУРЦ "Д-р Златaн Сремец", Скопје Кога? 27.06 - 01.07.2022, 12:00-16:00 или 05.07. - 08.07.2022,12:00-16:00 (одберете датум) Што очекуваме од вас? Целосна достапност за време на работилниците Дали некогаш сте се соочиле…

0 Comments