Повик за “Peer Act“ тренинг курс!

Волонтерски Центар Скопје е во потрага по 8 учесници (16-23 години) од Македонија кои сакаат да учествуваат во проектот “Peer Act“. Места и датуми: 1-ва мобилност – 17.01.2022 – 23.01.2022 / онлајн 2-ра мобилност – 6.03.2022 – 13.03.2022 / Струга, Македонија 3-та мобилност – есен 2022 / Брисел, Белгија ! Можни се измени во проектните…

0 Comments