Повик за учество на младинска размена во Полска!

Волонтерски Центар Скопје бара 6 Македонци/ки кои сакаат да учествуваат заедно со млади луѓе од Полска и Шпанија на младинската размена "Boost Your Future!" Место: Насутов, Полска Датум: 16-25.10.2019 За проектот: Младинската размена „Boost Your Future!“ е замислена да биде како игра за учесниците - интересна, полна со пресврти и свртувања за конечно постигнување на…

0 Comments