Повик за обука во Франција!

Волонтерски Центар Скопје бара учесници (+18 години) од Македонија, кои што ќе сакаат да учествуваат на обука “Youth exchange: From the idea to the project” во Франција. Место: Лагепи, Франција Датум: 1.06 – 6.06.2024 За проектот: Наменето за луѓе со искуство како фасилитатори, за да им се овозможи да се стекнат со вештини за поставување на интеркултурни проекти.…

0 Comments

Повик за обука во Романија!

Волонтерски Центар Скопје бара учесници (+18 години од Македонија), кои што ќе сакаат да учествуваат во обука “Facilitation skills for inclusive educational activities” во Романија. Место: Арад, Романија Датум: 25.01.2023 - 02.02.2023 За проектот: Обуката за проектот: „Facilitation skills for inclusive educational activities" е посветен на младински работници, обучувачи и фасилитатори кои се вклучени во активности за…

0 Comments