Повик за волонтер во Полска!

Волонтерски Центар Скопје бара волонтер (18-30 години) од Македонија, за учество на 11-неделниот ЕСК проект “Open Yourself for volunteering” во Полска. Место: Гдањск, Полска Датум: 30.09 - 15.12.2022 За проектот: Ако сте подготвени за акција, сакате да работите со луѓе, отворени сте за различни задачи и сакате да помогнете во секојдневните активности на организацијата, овој…

0 Comments