Отворени повици!

Дали сте на возраст од 18-30 години и барате можност да поминете време во странство? Потребни се волонтери за неколку проекти во различни европски држави. Волонтирањето преку ЕСК програмата е одлична можност за млади луѓе да ги зајакнат нивните вештини во различни области, да стекнат нови искуства и знаења и да се доближат до други…

0 Comments