Добредојде за Аника од Финска

Здраво, јас сум Аника, доаѓам од Хелсинки, Финска и ќе престојувам два месеци во Скопје, односно ќе волонтирам во Волонтерски Центар Скопје. Откако дипломирав минатата пролет и имав време за нешто ново во мојот живот, решив да одам по можноста за волонтирање. Работам во областа на документарната фотографија и фоторепортерството. За време на волонтерскиот период…

0 Comments