Платформа за е-учење F.O.R.Z.A.

Истражете ја нашата иновативна платформа за е-учење, исполнета со вредно знаење, фасцинантни совети и искуства. Откријте го светот на можности за учење преку Еразмус+ КА2 „Fewer Opportunities Re-thinking Z to A F.O.R.Z.A.“ проектот. Модули: Модулот 1 опфаќа професионална употреба на камери и камери на паметни телефони, оптимизација и прилагодување на видео и звук за создавање…

0 Comments