Повик за обука во Унгарија!

Волонтерски Центар Скопје бара учесници (+18 години од Македонија, кои што ќе сакаат да учествуваат во обука „UnlockeD“ во Холоко, Унгарија. Место: Холоко, Унгарија Датум:11.03 – 18.03.2023 За проектот: "UnlockeD" е 7-дневна обука која има за цел запознавање и практична работа со иновативна методологија за решавање проблеми и начин на размислување (Дизајн размислување), која започнува и завршува…

0 Comments