Повик за обука во Шпанија!

Волонтерски Центар Скопје бара 2 учесници (+18 години од Македонија), кои што ќе сакаат да учествуваат на обука “MEGA (Make Erasmus Great Again” во Шпанија. Место: Наваредонда де Гредос, Шпанија Датум: 29.03 – 5.04.2023 За проектот: „МЕГА“ се стреми да го зголеми знаењето на младинските работници за посредување, разрешување конфликти и човечка различност, така што…

0 Comments