Повик за обука во Франција!

Волонтерски Центар Скопје бара 4 учесници (18+ години) од Македонија за учество на обуката за проектот: „Tools TOOLS - Tools to Open Our Leaders’ Skills” во Варењ, Франција Место: Варењ, Франција Датум: 19.4 – 28.4.2022 !! Можни се и измени на датумите од проектот зависно од постоечката ситуација со COVID-19 Преку оваа обука на учесниците…

0 Comments