Повик за обука во Романија

Волонтерски Центар Скопје бара 2 учесници (+18 години) од Македонија за учество на обука за проектот: „ Virtual Tools For Real Mobilities “ во Бузау, Романија Место: Бузау, Романија Датум: 19.5 – 28.5.2022 !! Можни се и измени на датумите од проектот зависно од постоечката ситуација со COVID-19 "Virtual Tools For Real Mobilities" е обука што…

0 Comments