Втора Национална работилница за вмрежување на КУПР

Волонтерски Центар Скопје денеска ја организираше втората Национална работилница за вмрежување на координатори за деловни врски, како дел од регионалниот проект „Обезбедување квалитет за работата на координаторите за деловни врски“ Настанот се одржа во Рагуза 360 во Скопје и на него присуствуваа речиси 60 училишни координатори, директори и експерти од Македонија. За време на работилницата…

0 Comments