Повик за младинска размена во Чешка

Волонтерски Центар Скопје бара 6 учесници (18-30 години) и 1 лидер на групата (+18 години) од Македонија, кои што ќе сакаат да учествуваат во Младинската размена „Antisemitism? Stop it!“ во Чешка. Место: Přerov, Чешка РепубликаДатум: 6.9 – 14.9.2021 !! Можни се и измени на датумите од проектот зависно од постоечката ситуација со COVID-19 За проектот: Учесниците…

0 Comments