Годишен Извештај 2022

Како изгледаше 2022 година низ нашите очи? Бевме домаќини на вкупно 60 волонтери од странство кои учествуваа во различни активности во Скопје. Бевме партнери во повеќе локални и меѓународни проекти низ Европа и испративме речиси 300 млади од Македонија во странство на младински размени, обуки и волонтерски проекти. Нашиот тим организираше 45 јавни настани за…

0 Comments