You are currently viewing Годишен Извештај 2022

Годишен Извештај 2022

Како изгледаше 2022 година низ нашите очи? Бевме домаќини на вкупно 60 волонтери од странство кои учествуваа во различни активности во Скопје. Бевме партнери во повеќе локални и меѓународни проекти низ Европа и испративме речиси 300 млади од Македонија во странство на младински размени, обуки и волонтерски проекти. Нашиот тим организираше 45 јавни настани за заедницата, секогаш отворени за секого. Напорна година полна со настани каде нашиот тим се збогати со нови членови и се здоби со нови спомени и достигнувања.

Погледнете го Годишниот извештај за 2022 година за да добиете поблизок увид во нашите активности. Возбудени сме да видиме што ќе ни донесе 2023 година! Запомнете дека секогаш сме отворени за нови членови, волонтери, пријатели и соработка со нови партнери и проекти. Вашите идеи се добредојдени!

Видете PDF