Volunteers Centre Skopje Annual Report 2018

Прочитајте го нашиот извештај за 2018 година! Минатата година беше исполнета со многу нови и стари ликови, проекти и иницијативи организирани од Волонтерскиот Центар Скопје или во кои ние учествувавме. Погледнете го сега и дознајте повеќе... https://issuu.com/vcsvoices/docs/annual_report_2018_mk_final

0 Comments