Воицес фебруари 2018

Ајде да спортуваме Колку поголеми очекувања, толку поголеми разочарувања. Се надевавме на полуфинале и на медал, на крајот дигнавме раце, па најголемиот дел од нас и не знаат како заврши Европското првенство во ракомет што минатиот месец се одржа во Хрватска. Така е тоа во животот и во спортот. Прочитајте што прославениот капитен на македонската…

0 Comments