You are currently viewing Learning by speaking – German Classes in the city park

Learning by speaking – German Classes in the city park

Конверзациските часовите по германски водени од нашите волонтери Крис и Клариса продолжуваат!

Оваа среда навечер вежбавме германски во Градскиот Парк со учесници од Македонија, Германија, Велика Британија, Полска и Турција. Игравме некои комуникациски игри, се запознавме со нашиот најнов учесник и уживавме во уште еден летен ден.

Сакате да ни се придружите?

Вторник, 27.07 во 19 часот пред Фонтана во Градски Парк!