ЕВС Во ВЦС:Тугче Тездијар

ЕВС Во ВЦС:Тугче Тездијар

Јас сум Тугче Тездијар од Анкара, главниот град на Турција. Имам 25 години. Дипломирав на колеџ пред неколку месеци и посакав да бидам волонтер во друга земја и да запознаам нови луѓе. Образование не е само во образовните институции и дипломи. Па затоа, јас верувам дека можам да се подобрам и да се пронајдам себеси преку овој проект и искуството стекнато од него