You are currently viewing Повик за обука во Грузија!

Повик за обука во Грузија!

Волонтерски Центар Скопје бара 3 учесници (18+ години) од Македонија, кои што ќе сакаат да учествуваат на oбуката за проектот “Gender Equality at Work” во Грузија.

Место: Рустави, Грузија
Датум: 27.11– 04.12.2022

За проектот:
Целта на проектот е да ги направи учесниците посвесни и способни за ’меинстрим’ за родовата еднаквост околу нив и на работното место.

За повеќе информации: ИНФО-ПАКЕТОТ

Партнер на проектот: Youth Association Droni

Технички детали:
Проектот е финансиран од Ерасмус+, така што сите патни трошоци (до 245 евра) ќе бидат надоместени според прописите на Ерасмус+. Храната и престојот ќе бидат обезбедени.

Како да аплицирате?

  1. Пополнете го формуларот за апликација на англиски јазик —> Формулар за апликација
  2. Закачете го вашето CV на англиски јазик во формуларот за апликацијата.

Краен рок за аплицирање: 14.09.2022

Пријавените кандидати ќе бидат известени по истекот на крајниот рок кога ќе биде направен конечниот избор.