You are currently viewing VOICES AUGUST 2022

VOICES AUGUST 2022

Август е тука како што можете да видите по времето и од новото издание на „Воисес“! Дали веќе ви е доволно од жешкото сонце или сакате уште? Не заборавајте да пиете течностии и да уживате во убавото  време, оти нема да трае течно.

Зборувајќи за хидратацијата, дали знаевте дека луѓето во едно мексиканско село консумираат значително повеќе „Кока-Кола“ од кое било друго место? Се надевам дека ќе се сетат да ги мијат забите!

Исто така, можете да погледнете како го  реализиравме еден од нашите многубројни проекти: „No H8 Speech“, кој има важна порака до сите во овој онлајн период.

Ако се чувствувате загрижени за вртоглавото покачување на цените и не сте сигурни што се случува во оваа економска ситуација, имаме преглед во врска со инфлацијата што може да ви помогне подобро да ја разберете.

Да се биде во оваа жештина не е лесно, но со тек на време доаѓа зимата. Затоа уживајте во ова лето, тргнете се од сите работи што ве оптоваруваат  и не заборавајте да користите крема за сончање!

Јасе Хејкила

VOICES August 2022 PDF