Call for participants for Youth Exchange in Romania!

Волонтерски Центар Скопје е во потрага по 5 Македонци (4 учесници и 1 лидер) кои  сакаат учествуваат заедно со млади луѓе од Чешка, Грција, Италија, Латвија, Литванија, Полска и Романија на младинската размена „Volunteerism VS. Voluntourism“ во Романија. Место: Буштени, Романија Датум: 16-25 Октомври 2019 година Накратко за проектот: Проектот се одржува во контекст на…

0 Comments