Read more about the article Направете музика, а не војна
Processed with VSCO with m5 preset

Направете музика, а не војна

Музиката буди преубави чувства кај секој еден од нас. Понекогаш тие чувства знаат да бидат весели и прекрасни, дури и носталгични, или пак некогаш да послужат како добар лек за кога се чувствуваме тажно. Само еден месец има поминато откако заврши проектот, а ние се уште ја чувствуваме симфонијата од чувства како резонира во нашите…

0 Comments

Create your own kind of hero!

ПОТРЕБНИ СЕ 5 ВОЛОНТЕРИ ОД МАКЕДОНИЈА   Дали мислите дека има премногу негативни ставови во Европа во последно време? Нетолеранцијата, агресивноста, расизмот, ксенофобијата и дискриминацијата изгледа дека се вратија на голема врата последниве години.  Дали сте за акција? Дали сакате стрипови? Тогаш пријавете се за младинската размена насловена како Миротворци која ќе се одржи од…

0 Comments