Call for a volunteer in Romania

Волонтерски Центар Скопје е во потрага по волонтери од Македонија за учество на ЕСК проект „Дарувај крв, дарувај живот“ заедно со млади луѓе од земјите на ЕУ и од Грузија, Молдавија и Украина. Датуми: Прва етапа: 01.09.2020 – 31.10.2020 Втора етапа: повеќе информации подоцна ❗Постои можност да има одредени промени во однос на датумите на…

0 Comments