Elephants swinging on a spider web under a green flag

“Elephants swinging on a spider web under a green flag” беше името на обуката што се одржа во Сарата Монтеору и Бузау, Романија во мај 2023 година, со присуство на 32 учесници и 4 експерти од 23 организации од 16 земји. Целта на проектот беше на младинските работници да им се обезбедат нови методи и…

0 Comments

Повик за младинска размена во Германија!

Волонтерски Центар Скопје бара 6 учесници (18-30 години) и 1 лидер на групата (+18 години) од Македонија, кои што ќе сакаат да учествуваат на младинската размена „EU To Green or Not To Green“ во Германија. Место: Гарлштед, Остерхолс-Шармбек, Германија + Брисел, Белгија Датум: 5.05 – 15.05.2023 За проектот: Целта на проектот е да се зголеми еколошката…

0 Comments