Повик за Тренинг курс во Чешка република!

Волонтерски Центар Скопје е во потрага по 3 учесника (18+) од Македонија кои сакаат да учествуваат на Тренинг курсот „Digital Resilience 4 You(th)!“ во Чешка република. Место: Бланско, Чешка република Датум: 19.3 – 26.03.202 2 Согласно со побарувањата на организацијата-домаќин, проектот побарува учесниците да бидат целосно вакцинирани (со 2 дози) со некоја од европски одобрените вакцини…

0 Comments