You are currently viewing ЕВС Во ВЦС: Угур Догуш

ЕВС Во ВЦС: Угур Догуш

Мерхаба – Здраво на сите!!! Јас сум Угур Догуш од Турција Доаѓам од јужниот дел на Турција, голем град во близина на брегот на Медитеранот – Мерсин, имам 24 години и завршив Колеџ по право, пред да се започнам со бизнис животот сакав да направам личен развој и да ја проширам мојата визија за тоа што јас сакам да се направам, навистина, од што сакам да бидам дел и зошто?
Затоа почнав да патувам, да научам некои нови култури и како тоа другите живеат. Знам дека развој на себе никогаш нема крај, како што реков, сега сум 24 и јас сум тука за да се биде дел од Волонтерскиот сервис за подобрување на моите вештини во зборување англиски и нов јазик и да научам како е да се биде волонтер.