You are currently viewing EVS in VCS: Aleksandra Grzyb

EVS in VCS: Aleksandra Grzyb

Здраво! Моето име е Александра, или Ола скратено како сакате , јас сум 26 години и доагам од градот Гливице Полска кој е на 1.360 километри од Скопје. Избрав ЕВС бидејки го сметам како можност за развој и нови откритија. Дипломирав француската и англиски лингвистика, мојот личен интерес се јазици, пол и културни студии, јога и фотографија. Лично се надевам дека овој проект ќе биде незаборавно животно искуство полно со изненадувања како и искуство кое ќе ми овозможи да работам на моите идеи